Gledališče Šenčur

Log in Register

Prijava v racun

Uporabniko ime
Geslo *
Zapomni si me

Kreiraj racun

Polja z zvezdico (*) so obvezna.
Ime
Uporabniko ime
Geslo *
Preveri geslo *
Email *
Validiraj email *
FacebookVimeo

( 2012 - 2013 ) Tašča.com

Komedija Tašča.com govori o družini Prepih, ki jo sestavljajo mama Polona in njen mož Francl, ter najstniški hčerki Julija in Nika. Družina živi običajno mestno življenje v enem izmed kranjskih blokov. Zaradi spleta okoliščin pride k njim začasno živet Polonina mama Jula, moževa tašča in dekličina babica. Jula ni navajena blokovskega še manj pa mestnega življenja.

Ob zgodah in nezgodah med njo in zetom Franceljnom, kjer slednji navadno potegne kratko, se bo gledalec pošteno nasmejal. V spodnjem stanovanju živi še upokojenec Joža, vdovec, ki rad pride k novi sosedi na obisk. Med njima se vžge ogenj jesenske ljubezni, glede na njuni osebnosti pa sledi tudi neobičajna intimna ljubezenska izpoved. Še posebej bo gledalec užival ob babičini pripovedi , ko vnukinjama opisuje o času njene mladosti, ljubezni, komunikacijskih kanalih, iskanju sreče v revščini…

Ob nostalgiji na čas minule mladosti se bo mogoče komu orosilo oko, obenem pa sporočilo komedije vliva tudi pogum in upanje da za ljubezen ni nikoli prepozno. Ker ima ena izmed vnukinj težave v ljubezni, ji babica priskoči na pomoč in njene ljubezenske težave rešuje na svoj, sicer neobičajen a učinkovit način. Bo taščèa Jula uspela rešiti svoje težave in težave drugih? Razplet je presenetljiv, vsebina prijetno topla in sede naravnost v srce in pritegne gledalce vseh generacij.

Read 1865 times